OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LES AUDICIONS DEL CJNC21

Se celebraran el 9, 10 i 11 d’abril a Barcelona, i serviran per seleccionar els 24 cantants que integraran l’edició d’enguany.
El Cor Jove Nacional de Catalunya 2021 es posa en marxa amb la convocatòria d’audicions, que se celebraran a Barcelona els dies 9, 10 i 11 d’abril. D’aquestes audicions n’han de sortir els 24 cantants, 6 per corda, que integraran la 9a edició d’aquest projecte coral d’alt nivell que aquest any dirigirà Pere Lluís Biosca.

L’únic requisit per presentar-se a les audicions és ser major d’edat abans del 12 de juliol, quan començarà l’encontre, i no tenir més de 28 anys. Els aspirants hauran de presentar dues obres de lliure elecció i dues obres obligades.

El CJNC21 treballarà un programa de música sacra catalana, amb composicions del barroc i del segle XXI, i té previst participar al festival Europa Cantat, a Ljubljana, i al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP).

Més informació i inscripcions a cjnc.mcc.cat/audicions

Leave a Comment