Tallers

TALLER A – Mireia Barrera – Manuel Oltra

Ha estat directora titular del Coro Nacional de España, la Capella de Música de Santa Maria del Mar i fins al desembre de 2005 va dirigir el Coro de la Orquesta Ciudad de Granada, del qual n’és fundadora. També ha estat directora convidada i ha col·laborat amb l’Orquestra Nacional de España, Orquestra de Cambra Nacional d’Andorra, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Ensemble Residencias, el conjunt BCN216, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i el Coro de la RTVE. Des del 1993 fins el 2019 ha sigut directora del Cor Madrigal de Barcelona. 

 

Aquest any 2022 es celebren 100 anys del naixement de Manuel Oltra. La Mireia ens proposa descobrir el seu repertori. En funció de les inscripcions la Mireia ens farà una proposta tot i que de moment, proposa descobrir els seus arranjaments de cançons populars catalanes i d’altres idiomes per a guitarra i cor. 

 

TALLER B – Buia Reixach – Dones a Veus

Va començar els estudis musicals a l’Escola de Música de Torelló. Realitzà estudis de cant amb Cori Casanova, Myriam Alió i Dolors Aldea. Va ser membre de la Capella de Música de Santa Maria del Mar i va participar en diversos projectes amb La Xantria, que dirigeix Pere Lluís Biosca. Va estudiar direcció amb Josep Vila i Casañas, Mireia Barrera i Xavier Sans. Ha estat directora de la Coral Infants Alegres de Torelló, Coral Cervià de Torelló, Coral Serpencanta de Manlleu, Cor d’Homes d’Osona, Cor de Pares i Mares de l’Escola Coral de l’Orfeó Català i Nàiades. Actualment és la directora del cor de noies de l’Orfeó Català.

En aquest taller es proposen arranjaments d’en Martí Ferrer per a cors de veus mixtes de cançons actuals protagonitzades, cantades o escrites per dones. El tipus de música serà més aviat pop com per exemple: Clara Peya, Judit Neddermann, etc.  

TALLER C – David Azurza Música 

Com cada any convidem a algun director de fora del territori. Aquest any hem parlat amb en David Azurza nascut a Tolosa (Gipuzkoa). Estudis Superiors de Cant com a alumne lliure al Reial Conservatori Superior de Madrid on obté el Premi d’Honor Fi de Carrera en l’especialitat de cant i el premi extraordinari Lucrecia Arana. Com a compositor la seva activitat se centra exclusivament en làmbit vocal. Primer Premi del concurs de Composició per a cors Infantils del Certamen de Tolosa 1998 per l’obra Bost joku zerutiar / Cinco juegos celestes.

Així doncs, el seu taller ens endinsa a conèixer el seu repertori a tres veus responent a la demanda d’alguns directors de la federació que volien un taller amb repertori a 3 veus.