QUI SOM?

Corals Joves de Catalunya va començar la seva activitat durant el curs del 1969-70 sota el nom de Grups Intermedis de Catalunya format pels joves provinents de les corals infantils.

En motiu del XXè aniversari i ja sota el nom de Corals Juvenils de Catalunya, es va interpretar la Missa en Sol M. de Schubert amb la col·laboració de l’Orquestra Juvenil de Joventuts Musicals i sota la direcció de Francesc Llongueres.

Cinc anys més tard, i en motiu dels 25 anys, es va interpretar la Cantata Fils del Segle composta per Albert Guinovart i acompanyada de l’orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Aquell mateix any, Corals Joves de Catalunya rep el Premi Nacional de Cultura Popular a la millor Acció de Dinamització Cultural atorgat per la Generalitat de Catalunya.

L’any 2000, per celebrar els 30 anys, s’interpreta l’obra de Carl Orff, Carmina Burana, fet que, juntament amb la inauguració de la nova seu social, farà que es finalment es passi a denominar-se Corals Joves de Catalunya.

El 3 d’octubre de 2015, nou anys després de la dissolució de Corals Joves de Catalunya es torna a constituir de manera oficial en una assemblea extraordinària la nova junta directiva, que vol accentuar el vessant més humà inherent a la música i a qualsevol activitat de grup i oferir una oportunitat per descobrir noves composicions alhora que serveixi com a plataforma per donar a conèixer els joves compositors de casa nostra.