Vols formar part del Cor Virtual Jove de Catalunya?

Enguany durant el mes de Maig havíem de celebrar el 50è Aniversari de la fundació de Corals Joves de Catalunya, desafortunadament i com tants altres actes, la pandèmia ha fet que ho haguem d’ajornar al 2021.

 Sabem que ens trobem en una situació complicada per a molts cors, cantar és el que ens uneix i és el que ens mou, per això volem reivindicar-nos i ho volem fer creant el Cor Virtual Jove de Catalunya, la única manera que tenim en aquests moments d’estar plegats. Hem volgut que sigui un projecte molt nostre, per això tant la lletra com la música de l’obra ha estat creada expressament per membres de la federació.

Si estàs interessat en participar-hi posa’t en contacte amb nosaltres a cjc@coralsjoves.cat o a través de les nostres xarxes socials i t’explicarem tots els detalls.

Leave a Comment