RECOMANACIONS PER A UNA PRÀCTICA CORAL SALUDABLE DAVANT LA COVID19

Darrera Actualització: 20/06/20

Durant aquests mesos el cant coral català s’ha vist afectat per la pandèmia de la Covid19 que estem visquent, havent de anul·lar tota activitat coral programada. Amb l’inici de la desescalada, a poc a poc hem pogut anar deixant enrere el confinament més estricte, i cada vegada veiem més sectors que tornen a posar els motors en marxa. 

El Moviment Coral Català Juntament amb totes les federacions corals de Catalunya i amb l’assessorament d’una comissió integrada per professionals de la medicina i l’epidemiologia han elaborat un seguit de recomanacions per la pràctica coral saludable davant la Covid19.

Cal tenir en compte, però, que des de les administracions encara no s’ha aprovat cap regulació específica per al retorn de l’activitat coral.

Aquí us podeu descarregar la Guia i el Cartell de la Covid19:

 

                          Descarrega’t la Guia                         

                          Descarrega’t el Cartell

Leave a Comment