Projecte Bach Zum Mitsingen

Enguany des de Corals Joves de Catalunya estem preparant diverses activitats, la primera de les quals és la de participar al projecte Bach Zum Mitsingen.

 

El projecte Bach Zum Mitsingen realitza, des de l’abril del 2011, el cicle integral de les cantates de Johann Sebastian Bach (1685-1750) en format participatiu. Es tracta d’iniciativa inèdita a Catalunya i dirigida als membres dels cors federats amb formació musical i experiència coral. Aquest projecte també es caracteritza per respectar sempre la data litúrgica per la qual Bach va escriure cada cantata i per interpretar la música amb instruments barrocs i criteris històrics.

 

Des de Corals Joves de Catalunya volem oferir als cantaires dels cors membres l’oportunitat de participar-hi. Les obres que es presentaran són les cantates 3 i 11 de Bach. Només hi haurà 40 places disponibles i les dates seran el 13, 14 i 15 de gener del 2017. Més endavant, facilitarem els horaris per aquests tres dies.

 

Els directors de cada cor seleccionaran i presentaran fins a un màxim de 5 candidats que seran acceptats per ordre d’inscripció fins que les places de cada corda quedin cobertes. Ho podeu fer omplint aquest formulari: https://goo.gl/forms/PNcb4zN6VKVEgDxf1. Hi ha temps per inscriure’s-hi fins al 31 d’octubre. Durant la primera quinzena de novembre es comunicarà la llista definitiva dels cantaires seleccionats que podran formar-ne part, els quals, a finals de novembre, rebran les partitures. Un cop es faci pública la llista a finals de novembre es facilitaran les partitures a tots els participants. És important, però, que cal portar les obres estudiades per poder treballar-les amb profunditat durant els assajos.

Leave a Comment