Un nou curs ple d’activitats!

Hem encetat un nou curs i aquestes són algunes de les activitats que hem programat des de Corals Joves de Catalunya:
Tots els membres de les corals que formen CJ podran participar en u
na nova edició de les cantates participatives Bach Zum Mitsingen. També enim diversos tallers organitzats i programats i s’està gestant un gran festival coral. Seguidament, un altra de les propostes d’aquest curs és la creació de noves obres corals per a tres veus mixtes i per a veus femenines, que hem encarregat a compositors catalans. D’aquesta forma, des de Corals Joves volem promocionar els compositors i la música del nostre país i ampliar el repertori vocal català.
Properament us farem arribar més informació de totes aquestes activitats, que esperem poder compartir amb tots vosaltres!

Leave a Comment