Concerts del Cor Jove Nacional de Catalunya

El Cor Jove Nacional de Catalunya, que enguany arriba a la seva 4a. edició, celebrarà els concerts següents:

31 de juliol a les 19.30 h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-Seca
2 d’agost a les 21 h a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès

El CJNC està dirigit per Xavier Pastrana (1977) i interpretaran un repertori de música d’autors catalans. També participarà, juntament amb els cors joves nacionals de Noruega, Itàlia i França, al taller A Sea Symphony de Vaughan Williams dirigit per Philippe Forget i acompanyats per l’orquestra de Cluj (Orquestra filharmònica estatal de Cluj-Napoca, Transilvània), en el marc del festival Choralies, a Vaison la Romaine.
Aquesta serà la primera vegada que el Cor Jove Nacional de Catalunya surt del país i comparteix música amb altres cors nacionals. Com a resultat d’aquest taller realitzaran tots els cors joves nacionals plegats quatre concerts a Vaison la Romain i pobles de les rodalies.

Leave a Comment