Assemblea ordinària del 9 de juliol

El 9 de juliol del 2016 es va celebrar a la sala Tarafa (Granollers) la darrera Assemblea ordinària de Corals Joves de Catalunya per tal de concloure i tancar algunes dades importants i per fer una valoració del curs que ja s’acaba. Una trentena d’assistens, la majoria dels quals eren cantants membres d’alguna coral jove federada, però també hi havia directors d’altres cors, van participar de l’acte. D’entrada, es va fer un balanç de l’estat actual de comptes d’aquest any i una previsió pels propers dos anys naturals (2017 i 2018). Tot seguit, es van presentar els diferents projectes que hi ha ara mateix sobre la taula i que encara cal fixar i tancar dates. Diverses propostes per part d’altres assistents van fer notar les ganes de col·laborar amb Corals Joves d’una manera directa. Finalment, l’equip de comunicació de Corals Joves va remarcar l’eina de la pàgina web com un espai virtual de comunicació entre les diferents corals i va emfatitzar en la necessitat que les corals difonguessin els seus concerts i les seves activitats a través del correu comunicació@www.test-coralsjoves.cat.mialias.net. Així mateix, també es va recordar que les pàgines oficials del Facebook i la d’Instagram segueixen en actiu i mostraran els mateixos continguts que la pàgina web.

Leave a Comment