Corals Joves de Catalunya ja és una realitat!

El passat 3 d’octubre del 2015 es va constituir al Petit Palau del Palau de la Música Catalana la Junta oficial de les Corals Joves de Catalunya. També es van aprovar els Estatuts de l’associació i es va exposar el projecte musical pel curs 2015-16 per part dels responsables de l’equip artístic de Corals Joves de Catalunya. A continuació, el Cor de Noies de l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar i el Cor Jove del Conservatori Isaac Albéniz (Girona) van presentar un tastet de repertori musical d’Amèrica Llatina. Des d’aquí volem agrair la col·laboració del Moviment Coral Català, que va presentar a l’assemblea el projecte del Cor Jove Nacional de Catalunya, i també al Palau de la Música Catalana per cedir-nos l’espai.
Corals Joves de Catalunya ja és una realitat i tots els que en formem part estem molt il·lusionats de compartir aquesta experiència tan intensa i única, que tot just torna a néixer.

Leave a Comment