PROJECTE 2017

BZM

El projecte Bach Zum Mitsingen realitza, des de l’abril del 2011, el cicle integral de les cantates de Johann Sebastian Bach (1685-1750) en format participatiu. Es tracta d’iniciativa inèdita a Catalunya i dirigida als membres dels cors federats amb formació musical i experiència coral. Aquest projecte també es caracteritza per respectar sempre la data litúrgica per la qual Bach va escriure cada cantata i per interpretar la música amb instruments barrocs i criteris històrics.

Des de Corals Joves de Catalunya vam oferir als cantaires dels cors membres l’oportunitat de participar-hi.

 

CREACIÓ de NOU REPERTORI

Enguany s'ha encarregat i editat el primer llibret amb repertori creat expressament per a Corals Joves de Catalunya. El llibret està format per les obres de Xavier Pastrana, Josep Vila, Xavier Sans, Josep Ollé i Bernardo Latini.

La presentació es va realitzar el passat 4 de febrer en un taller participatiu on els mateixos compositors van poder presentar de primera mà les seves obres.

 

FESTIVAL CORALS JOVES DE CATALUNYA

Enguany estem organitzant un festival per a tots els cors federats. El festival es durà a terme durant un cap de setmana a un poble o ciutat de Catalunya. Durant el cap de setmana es portaran a terme tallers a càrrec de directors d'alt nivell, concerts en petit i gran format i grans concerts a càrrec de grups prestigiosos.