El Cor Jove Contrapunt

cor-jove-contrapunt
El Cor Jove Contrapunt inicia la seva activitat musical l’any 2005, amb nois i noies estudiants de música a l’Aula de Música Contrapunt de Malgrat de Mar. Actualment el formen una vintena de joves amb una important base musical i provinents de diferents localitats que van des de Llagostera fins a Canet de Mar.

Al 2009, guanya el 2n premi en categoria cors mixtes al Festival Coral de Malgrat. A l’abril del 2012, és guardonat al prestigiós Certamen Coral de Ejea de los Caballeros (Aragó) amb el segon premi en categoria de cors joves, i al gener del 2013 el Moviment Coral Català tria el Cor Jove Contrapunt per actuar en representació dels Cors Joves de Catalunya. El Març del 2013 fa una gira per diferents auditoris catalans interpretant el Rèquiem de Gabriel Fauré, juntament amb l’Orquestra de Cambra de Granollers i el Cor Jove de la Coral Sant Jordi, el Cor Jove dels Amics de la Unió, la Coral Xalest i el Cor Albada, i al 2014 el torna a interpretar amb el cor de cambra Camerata Impromptu. Al setembre del 2013 va ser guardonat amb el primer premi en categoria “música catalana” en el Festival de Música Mediterrània, dut a terme a Lloret de Mar.

Durant el 2014 i 2015, ha participat en l’espectacle de Simfonova Només per a uns quants…?, dirigit per Marcel Gorgori i interpretant diversos cors d’òpera.

El Cor Jove ha actuat, a banda del nostre país, a França i a Alemanya.

Any de fundació
2005

Població
Malgrat de Mar

Tipus de cor
Cor Mixte

Membres
21

Director/a
Xavier Garriga