Inscriu-te

INSCRIU-TE

 

QUI i COM ?

 

Al festival hi poden participar tots aquells cors que són membres de la Federació de Corals Joves de Catalunya durant aquest 2017.

 

Els cantaires no s’han d’inscriure indidvidualment, sinó com a cor sencer. S’ha d’omplir un formulari, que trobareu disponible durant les dates d’inscripció. A la pàgina de descàrregues hi veureu dos documents molt importants! Per una banda un excel que haureu d’adjuntar a l’hora de d’omplir el formulari d’inscripció, on haureu de posar les dades específiques de cada cantaire i per altra banda, un segon document que haureu de portar signat el cap de setmana del festival.

 

ON?

 

El festival es durà a terme a Igualada del 6 al 8 D’octubre de 2017. L’inscripció inclou els àpats del dissabte (dinar i sopar) i diumenge (esmorzar i dinar), també s’inclou l’allotjament durant la nit de dissabte a diumenge, a l’hora de l’inscripció haureu de triar entre aquestes dues opcions d’allotjament:

PAVELLÓ: Cal que cada cantare porti esterilla, sac de dormir i tot el que necessiti per descansar.

ACOLLIDA: A cases de cantaries d’Igualada que s’ofereixen a acollir participants (Places limitades i       que s’assignaran per ordre d’inscripció)

PREU?

L’inscripció al festival te un cost que inclou: allotjament, menjars, material de merchandising, entrada gratuïta al concert revoice…)

Hi ha dues opcions:

OPCIÓ A: 50€ per cantarie ( Inclou allotjament ( pavelló o acollida), menjars, material i entrada al concert Revoice… )

OPCIÓ B: 57€ per cantaire ( Inclou allotjament ( pavelló o acollida), menjars, material i entrada gratuita al concert Revoice i entrada amb cost reduït al concert de dissabte a la nit… )

Per a qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb nosaltres directament.

NORMATIVA

 

  • * Es realitzarà una inscripció per cor, enviant a banda del formulari una llista amb els noms i cognoms dels cantaires participants ( Excel que trobareu a l’apartat de descàrregues).
  • * Aquells que vulguin inscriure’s de manera individual, podran fer-ho dirigint-se directament a la organització sempre i quan sigui major d’edat o vingui acompanyat per el seu pare/mare o tutor legal.
  • * Una vegada feta la inscripció rebreu un missatge de confirmació de dades així com l’import definitiu a abonar per transferència.
  • * Les inscripcions s’obriran el dia 5 de Juny i es tancaran el dia 7 de Juliol a les 24.00h.
  • * Si un mes abans de la data del festival no s’ha realitzat la transferència no es donarà per vàlida la inscripció.
  • * Cada cor tindrà el seu propi responsable major d’edat, que bé pot ser-ne el director o bé una persona designada pel propi cor.
  • * El responsable de cada cor s’encarregarà de proporcionar a l’organització les autoritzacions de drets d’imatge, així com les necessitats especials que puguin tenir els cantaries. ( Podeu descarregar-vos el model a signar al apartat descàrregues )

 

TALLERS

 

* La inscripció a un taller implica l’assistència als assaigs amb la resta de cors i el director, que imparteix el taller el dissabte 7 de 10h a 14h i el diumenge 8 de 10h a 12h, a la prova de so a l’Ateneu Igualadí entre les 16h i les 18h, i al concert de clausura del Festival a les 18:30h a l’Ateneu Igualadí
* Tot el cor s’ha d’inscriure en un sol taller: A, B o C (en cas d’esgotar-se les places per un taller, s’informarà als cors dels tallers i places que quedin disponibles)
* Cada taller té un nombre limitat de places (120 per taller)
* L’assignació a cada taller anirà per estricte ordre d’inscripció
* La Federació de Corals Joves enviarà les partitures als cors a durant el mes d’Agost
* A l’inici del Festival es facilitarà tot el material necesari ( partitures, carpetes…)
* És responsabilitat de cadascun dels cors haver fet almenys una lectura del repertori que es treballarà

 

CONCERTS EN RUTA

 

* Els concerts seran d’entrada gratuïta i tindran lloc en diferents espais de la ciutat al llarg de la tarda del dissabte 7 d’octubre de 2017, entre les 16h i les 20:30h
* La participació en aquesta activitat no és obligatòria, si bé encoratgem a tots els cors a que ho facin, per tal d’enriquir el Festival i compartir vivències musicals amb altres cors.
* Cada cor disposarà de 20 minuts d’actuació en un únic concert que serà compartit amb 1 o 2 cors més (un d’amfitrió de la ciutat d’Igualada i/o un altre cor jove participant al Festival)
* L’organització del Festival proporcionarà un teclat pel concert, en cas que fos necessari, però no cap altre instrument
* El repertori definitiu s’haurà d’enviar a cjc@www.test-coralsjoves.cat.mialias.net abans del 15 d’agost de 2017 (especificar la necessitat de teclat o no)
* Al mes de setembre s’informarà als cors de l’horari detallat dels concerts, així com els cors amb els quals es compartirà el concert, i l’ordre d’actuació