El Festival

El Festival és la gran aposta anual de la Federació. Aquest projecte neix amb l’objectiu de mostrar al públic la força, la diversitat i la qualitat dels nostres cors juvenils i els seus cantaires; però el Festival també busca ser un punt de trobada de tots els joves cantaires per a fomentar la convivència, l’intercanvi i la cohesió, i proporcionar una oportunitat d’aprenentatge, així com de descoberta de nou repertori. Tot plegat, per tal de seguir promovent i potenciant el cant coral entre els joves.

 

La Federació de Corals Joves de Catalunya organitzem per primera vegada a Catalunya un Festival de cors joves, on centenars de joves cantaires provinents de desenes de cors d’arreu del territori de parla catalana podran compartir música i experiències, conèixer-se, descobrir joves cantaires talentosos, fer gaudir al públic amb la seva música, formar-se tot coneixent nou repertori guiats per excel·lents directors… i, sobretot, cantar!

 

De fet, no pararem de cantar en tot el cap de setmana del 6 al 8 d’octubre, i ho farem amb molta força per tots els espais i racons d’Igualada, una ciutat amb una enorme tradició coral, que es convertirà en capital de la joventut coral catalana! Una gran festa on no hi faltarà de res: concerts per diferents espais de la ciutat, grups vocals d’èxit convidats, tallers diversos impartits per quatre grans directors de música coral… i fins i tot ens visitarà un cor internacional!

 

A més a més, els nombrosos cors de la ciutat ens acompanyaran en el que serà, sens dubte, una celebració única que esperem gaudir amb tots vosaltres!

Imagen1logoeuropaeisches-jugendchor-festival-basel-ticketsImagen2logo Ajuntament IgualadaPOSITIU JPG-01