Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc

cor-jove-orfeo-sarrianenc

L’Orfeó Sarrianenc es va crear l’any 1917. Des dels seus inicis va comptar amb el grup de senyoretes, d’homes i de nois. Actualment l’Orfeó Sarrianenc el formen 5 grups, l’infantil, el grup de musicals, el Cor Jove, el grup de veus blanques i l’Orfeó d’adults. Actualment l’Orfeó Sarrianenc és una secció de l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià.

El Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc es va revitalitzar l’any 2015 quan el jove i actual director Gerard Ibáñez va agafar-ne la direcció.

En formen part 30 cantaires d’ entre 18 i 25 anys, molts d’ells estudiants de música. Han actuat en diversos concerts a Barcelona i participen habitualment en les activitats musicals del districte de Sarrià Sant-Gervasi, com la Primavera Coral, la Festa Major, etc. Un grup d’ells també va ser escollit per participar en el concurs “Oh happy day” de TV3.

El seu repertori és bàsicament cançons de Gospel i música moderna i actual. Aquesta tardor i per commemorar el centenari de l’Orfeó Sarrianenc amb els altres grups estan preparant la suite del Fantasma de l’òpera d’Andrew Lloyd Webber, que s’estrenarà el proper 4 de novembre al Teatre de Sarrià.

Any de fundació
1917

Població
Barcelona

Tipus de cor
Cor Mixte

Membres
30

Director/a
Gerard Ibéñez