El Cor Jove Nacional de Catalunya 2020 engega motors amb les audicions per formar-ne part, hi poden participar totes aquelles persones d’entre 18 i 28 que estiguin interessades i ho han de fer a través d’un formulari que trobaràn a la web del CJNC

Les audicions se celebraran el 13, 14, 15 i 16 de febrer a Barcelona, i caldrà que els aspirants hi presentin una obra de lliure elecció i que preparin tres obres per a treballar en quartet. Els joves cantants que resultin seleccionats formaran part de la vuitena edició del Cor Jove Nacional de Catalunya, que dirigirà Lluís Vilamajó.

Lluís Vilamajó, es un tenor i director barceloní, format a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori Municipal Superior de Música de Catalunya. Per primera vegada, la direcció d’aquest projecte coral d’excel·lència que impulsa el Moviment Coral Català no serà compartida, tot i que Vilamajó sí que comptarà amb un equip de professionals que l’adjudaran a aprofundir en el treball amb els joves cantants.

L’encontre del CJNC20, que es clourà amb diversos concerts arreu del territori, tindrà lloc a Catalunya del 23 al 31 de juliol, durant el qual els joves cantants seleccionats treballaran l’exigent repertori. Un repertori que girarà entorn de la música alemanya dels segles XVIII i XIX.

Leave a Comment